Γενέθλια για τον σύζυγο της Νένας Χρονοπούλου! Η συγκινητική ανάρτηση στα social media: «Στο πρόσωπο του βρήκα όλα όσα είχα χάσει…»


 
Το τρυφερό μήνυμα της Νένας Χρονοπούλου.Η Νένα Χρονοπούλου με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου της συζύγου Τάσου Μητρόπουλου -ο οποίος έγινε 60 ετών- ανέβασε ένα μήνυμα αγάπης που πραγματικά μας συγκ…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τρυφερό μήνυμα της Νένας Χρονοπούλου.

Η Νένα Χρονοπούλου με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου της συζύγου Τάσου Μητρόπουλου -ο οποίος έγινε 60 ετών- ανέβασε ένα μήνυμα αγάπης που πραγματικά μας συγκίνησε. Διαβάστε παρακάτω.

Η ίδια στο προσωπικό της Facebook έγραψε: «Σαν σήμερα πριν από 60 χρόνια γεννήθηκε ένα εξαιρετικό πλάσμα που λέγεται Τάσος Μητρόπουλος. Η τύχη μετά από την τραγική μοίρα μου μας έφερε μαζί… Και στο πρόσωπό του βρήκα όλα όσα λίγο πριν είχα χάσει. Πάνω απ’ όλα την ελπίδα μου για τη ζωή… Και πιο πάνω και απ’ αυτό έναν πατέρα υπόδειγμα για το Χρηστάκο, έναν πατέρα που ξυπνάει τη νύχτα και τον σκεπάζει, που στέκεται δίπλα στο παιδί μου και σε μένα όσο κανείς… Να ζήσεις χίλια χρόνια Τασάρα μου, γιατί μαζί σου ζει και η ελπίδα πως υπάρχουν ακόμα καλοί και γνήσιοι άνδρες…»

Διαβάστε επίσης στο YouWeekly.gr:

«Πίστευα ότι αν ήμουν νηφάλια θα ήμουν βαρετή…» Για πρώτη φορά παραδέχτηκε τον εθισμό της με το αλκοόλ η…

Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη ένα χρόνο μετά τον θάνατό του: «Όσο για μένα, κόλλησα σ εκείνη τη μέρα…»

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Βασίλης Κικίλιας μετά τις διακοπές του με την Τζένη Μπαλατσίνου στην Πάτμο! Δείτε την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...