Η συγκινητική εξομολόγηση της Κόνυ Μεταξά για το διαζύγιο του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας: «Οι γονείς μου…»


 
Η νεαρή ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο Youweekly.gr, μεταξύ άλλων μίλησε και για το πως διαχειρίστηκε η ίδια τον χωρισμό τους!Ο χωρισμός τους ήταν κάτι που κατανόησες και α…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κόνυ Μεταξά είναι ένα κορίτσι, το οποίο έχει απασχολήσει πολύ τα media το τελευταίο διάστημα, τόσο με τη δουλειά της όσο και με τις σχέσεις των γονιών της!

Η νεαρή ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο Youweekly.gr, μεταξύ άλλων μίλησε και για το πως διαχειρίστηκε η ίδια τον χωρισμό τους!

Ο χωρισμός τους ήταν κάτι που κατανόησες και αποδέχτηκες εύκολα; – Διαβάστε παρακάτω…

Οι γονείς μου το χειρίστηκαν με πολύ σωστό τρόπο ώστε εγώ να μην καταλάβω ότι έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικό και να μην πληγωθώ. Είχαν πολύ καλές σχέσεις και αυτό με βοήθησε να το αποδεχτώ πιο εύκολα.

Σε ποιον έχεις αδυναμία;

Όποιο δάχτυλο κι αν κόψεις θα πονέσεις… Οι άνθρωποι το λένε αυτό για τα παιδιά τους. Ε, εγώ το λέω για τους γονείς μου.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΚΆΘΕ ΤΕΤΆΡΤΗ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΠΕΡΊΠΤΕΡΑ ΜΌΝΟ ΜΕ 1,5€

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Κόνυ Μεταξά αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι συμβαίνει πίσω από τις σeξι φωτογραφίες στο Instagram! Πόσα λεφτά λαμβάνει από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης!

«Επέλεξα να ζω με τον μπαμπά μου γιατί με τη μητέρα μου…»: Η αποκάλυψη της Κόνι Μεταξά για τη σχέση που είχε με τους γονείς της στο παρελθόν που δεν γνώριζε κανείς!

Οι δηλώσεις της Κόνυ Μεταξά για τις σχέσεις και την απιστία που ξαφνιάζουν: «Στις σχέσεις μου εγώ…»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...