ΕΠΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ στην Τρίπολη – Υποδοχή με καπνογόνα και συνθήματα εμπνευσμένα από οπαδικά συνθήματα! «Μας πήρες το καλύτερο παιδί ρε Κική ρε Κική» (ΒΙΝΤΕΟ)


 
Συνθήματα, τραγούδια, βεγγαλικά και καπνογόνα. Όχι δεν βρισκόμαστε σε κάποιο γήπεδο αλλά σε έναν γάμο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Αυγούστου στην Τρίπολη και δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από το Λ…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνθήματα, τραγούδια, βεγγαλικά και καπνογόνα. Όχι δεν βρισκόμαστε σε κάποιο γήπεδο αλλά σε έναν γάμο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Αυγούστου στην Τρίπολη και δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από το Λαμπομπονέρα της Αργεντινής.

Ο γαμπρός με καταγωγή από την Τρίπολη και η νύφη εκτός από τον δικό τους έρωτα που τους έφερε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας δίνοντας όρκους αιώνιας αγάπης τους ενώνει παράλληλα και η κοινή τους αγάπη για μία συγκεκριμένη ομάδα.

Άρα λοιπόν ο γάμος δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τα πλαίσια αυτά με τους φίλους του ζευγαριού να περιμένουν στο κέντρο όπου πραγματοποιήθηκε το γαμήλιο δείπνο τους νεόνυμφους με καπνογόνα και συνθήματα δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο και χρώμα στον γάμο από τα συνηθισμένα.

Μάλιστα καπνογόνο άναψε και ο γαμπρός με κεντρικό σύνθημα »μας πήρες το καλύτερο παιδί ρε Κική ρε Κική» λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το γλέντι για την ομορφότερη στιγμή της ζωής του ζευγαριού.

Ευχόμαστε στο ζευγάρι να ζήσει ευτυχισμένο!

arcadiaportal.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...