Κηδεία Λάσκαρη: Ο χαμός Εξω από την Εκκλησία & η Τσιριχτή φωνή: «Ακούς? Εξαφανίσου είπα»


Τι συνέβη στη Κηδεία, έξω από την εκκλησία?Δρακόντεια αστυνομικά μέτρα ασφαλείας επί της οδού Σκουφά.Πανικός προκλήθηκε μπροστά σε συγγενείς και φίλους που πενθούσαν.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Από την Άση Μπήλ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κηδεία Λάσκαρη: Ο χαμός Εξω από την Εκκλησία & η Τσιριχτή φωνή: «Ακούς? Εξαφανίσου είπα»

Αυτό ΔΕΝ το περίμενε κανένας…

Τι συνέβη στη Κηδεία, έξω από την εκκλησία?

Δρακόντεια αστυνομικά μέτρα ασφαλείας επί της οδού Σκουφά.

Πανικός προκλήθηκε μπροστά σε συγγενείς και φίλους που πενθούσαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Από την Άση Μπήλιου: Μετά τη Χτεσινη Εκλειψη Ηλίου!! Αυτά τα 4 Συγκεκριμένα Ζώδια θα υποφέρουν

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές αποχαιρέτησαν την Ζωή Λάσκαρη στον ιερό ναό Αγίου Διονύσου στο Κολωνάκι.

Τα αστυνομικά μέτρα ασφαλείας επί της οδού Σκουφά αλλά και στους γύρω δρόμους ήταν δρακόντεια, ενώ οι κάθετες οδοί παρέμειναν κλειστές για τα αυτοκίνητα ακόμα και των μόνιμων κατοίκων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Τζούλια Αλεξανδράτου: Από το Κακό στο Χειρότερο!! Oι νέες φωτό της σοκάρουν

Η τροχονόμος κατάφερε να προκαλέσει θέμα καθώς συντόνιζε τις αφίξεις, τις αναχωρήσεις και τις αποβιβάσεις των VIPs που κατέφθαναν στον ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι για την κηδεία της Ζωής Λάσκαρη.

Όπως γράφει η Δήμητρα Δάρδα στην Espresso, η τροχονόμος έκανε συχνά τα κεφάλια του κόσμου να γυρίζουν προς το μέρος της.

«Έλα πάμε! Φύγε! Έλα εσύ!», φώναζε. «Άλλη φορά, όταν θα έχουμε μέτρα, τρεις ώρες πριν θα είστε όλοι παρόντες» είπε σε συνάδελφό της μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Με τα ίδιας έντασης νεύρα, διέταξε τον οδηγό ενός μικρού βαν γνωστού ανθοπωλείου να εξαφανιστεί! Εκείνος κάτι ψέλλισε, αλλά η τροχονόμος αγρίεψε.

«Ακούς; Εξαφανίσου είπα» επανέλαβε. Αν δεν είχες εικόνα εκείνη τη στιγμή, θα νόμιζες πως στη γωνία Δημοκρίτου και Σκουφά γινόταν καβγάς μεγάλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Κηδεία Λάσκαρη: Η σπαρακτική Στιγμή που κατέρρευσε ο Λυκουρέζος: «Μπαμπά πρέπει να πάμε σπίτι»

Ωστόσο, ο άψογος συντονισμός και η αποφυγή μποριλιαρίσματος από τις μαύρες λιμουζίνες και τα τζιπ που κατέφθαναν το ένα πίσω από το άλλο στον Άγιο Διονύσιο, υπήρξε δικό της κατόρθωμα…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...